izjave naših uporabnikov

Izjave uporabnikov

Izjave - Peter Rojc NARAVA.ZAME ReuMax

Če ste v življenju pojedli na kile Naklofenov, Nalgesinov ipd, preizkusili vsesorte maž in neštetokrat vstali ponoči zaradi težav s hrbtom, toplo priporočam, da preizkusite še ta “zvarek” od @MazzoVanKlein
Edino inekcija blokade se lahko primerja z učinkom le tega.

Res nisem pričakoval takega učinka, zato pohvalim. Že prvo noč sem spal kot dojenček. Nepredstavljivo zadnjih 15 let.
Mi je izboljšalo življenje bolj kot zadetek na loto. Upam, da bo trajalo.

Peter Rojc 43 let
Izjave - Andreja Pilih ReuMax

Cramax sem dobila v dar od prijatelja, ki je vedel kakšne zdr. težave me pestijo.
Že samo pri samih krčih (zelo značilni pri moji bolezni) mi je pomagalo že prvič ko sem uporabila gel.
Potem so se pojavile grozne bolečine v rami (kalcinacija, revma, starost … nimam pojma kaj je bilo). Par minut po namazu bolečin ni več bilo, roko sem lahko spet normalno uporabljala!
Ne rabim govoriti, da ga sedaj vsem priporočam. In tudi vem, da ne bom več brez njega.
Res priporočam ❤️ 🙂

Andreja Pilih 40+ let

Po smešnem in zame srečnem naključju sem odkrila prvo reč, ki mi je eliminirala bolečine krčnih žil, tako da zadnje mesecu po vsaj 10 letih zopet prespim celo noč brez bujenja zaradi hudih bolečin. 
Ko sem vnuku pojamrala zaradi srbenja nog kot posledica nešteto pikovk komarjev, mi je “posodil” stekleničko CraMaxa, saj ko si je zaradi krčev namazal nogo, je ugotovil, da ga je takoj prenehalo tudi srbeti na mestih pikov komarjev … 
Po nekaj dnevih rednega večernega mazanja z gelom ugotovim, da sem prejšnjo noč v celoti prespala, brez bolečin žil … Brez nočnih bolečin mirno spim že od avgusta 2022. 🙂 
Raje ne bom omenjala koliko denarja sem zmetala v zadnjih 20 letih za razno razne “čudežne2 kreme, ki naj bi lajšale bolečine krčnih žil …

Mari Anzur - upokojenka 82 let
Izjave - Katja Rezman ReuMax za multipla skleroza

V glavnem … Gel ReuMax, ki si mi ga dal … jaz ne vem kaj si scumpral not ampak vsakič ko imam boleče noge, mišice, krče, ki so posledica multiple skleroze, si namažem boleče dele in je stvar čez cca 5 – 10 min začela delovati. 
Občutek toplote najprej in nato je spustilo. Ful hvala!!!

Katja Rezman - 40+ let
Izjave - Mateja NARAVA.ZAME ReuMax

Gospod @mazzovonklein, ReuMax gel za lajšanje revmatskih bolečin deluje. 
Nisem hotela takoj pisat, ker je lahko tudi vreme, pa burja, pa dež … ampak zdaj si roke že nekaj časa mažem in me ne bolijo več. Pa nič ne smrdi, celo lepo diši. Za kolena moram še malo vztrajat verjetno, bolijo pa manj kot prej. Super je.

Sklepi me bolijo zaradi luskavice, nimam revme. Dober teden si mažem roke in kolena, zdaj bom začela še kolk. Roke me čisto nič ne bolijo, kolena bistveno manj. Bomo videli še kako bo s kolkom. Itak bom napisala.

 

Marjeta Nemec
Izjave - Nina Mauhler za CraMax in MuMax

Evo, feedback. Zdaj sem si nekajkrat namazala nogo z gelom Cramax, ko me je grabil krč. Po desetih ali več sekundah res fajn ublaži krče. Po rednem mazanju – vtiranju, sedaj sploh nimam več krčev. 
Ajde, na zaštartaj Slovenija 🙂

Nina Mauhler - kolesarka

Sedeli smo ob kavi in pogovor je nanesel, ker pač nismo več rosno mladi, tudi na bolečine, ki nas pestijo. Prijateljica je dejala Mazzotu, da ji njegov gel pomaga pri bolečem kolenu ter rami in ga povprašala, če ga ima še na zalogi. Zastrigla sem z ušesi, saj se zaradi narave svojega dela (stanje na nogah 9 ur in prehojenih najmanj 15 km na dan v slušbi) včasih zbudim v bolečinah. Predvsem prvih deset korakov je izjemno bolečih. Tako mi je Mazzo dan pred odhodom nazaj v tujino prinesel gel. Priznam, nisem imela nekega upanja, ker so te tegobe prisotne že 4 leta. Po mesecih, sicer neredne uporabe (uporabljam ga le, ko grem spat v dnevih službe), so jutra postala prijetna. Nič več hoje kot stoletnik. Bolečine so skoraj zvodenele. Vsekakor priporočam vsem, ki imajo fizično delo ali se ukvarjajo s športom.
In najlepše od vsega? Spet uživam v dolgih sprehodih na peščeni obali.

Nataša 46 let
Izjave - Mateja NARAVA.ZAME ReuMax

Gel ReuMax sem dobila v dar, ko sem Matjažu potožila, da zaradi bolečega kolena ne morem več tečt. Da ima “čudežni” gel za rešitev tovrstnih bolečin, takrat še nisem vedela. Sicer se mi je koleno počasi saniralo samo od sebe, me je pa medtem začela boleti desna rama, ki jo pridno mažem z ReuMax gelom in bolečina  izginja.

Mateja 50+
Uporabljamo izvlečke kapsaicina in vitaminov le iz naših domačih pridelanih čilijev.

Ne obljubljam čudežev, a uporabniki mu pravijo čudežni gel.

Shopping Cart