O Projektu

Torej, kot vidite v mojih objavah – blogih, se s fotografijo dotikam ekoloških problemov vendar z erotičnim pristopom oziroma dotikom.

Zakaj?

Ogromno fotografij in videov manjših in večjih ekoloških katastrof se objavlja na spletu, tekstov, člankov na te teme, eko nasvetov itd … in v bistvu za marsikoga postaja že dolgočasno ter iz tega razloga večinoma ne dosežejo svojega namena t.j. osveščanja.
Torej namen mojih fotografij je jasen, z najlepšim “designom” – žensko, ki ga je ustvarila mati narava (ali bog), opozoriti na današnje ekološke probleme, kateri nam zavedno ali nezavedno vedno hitreje vplivajo na naše življenje. Žensko telo ali del telesa bo vedno pritegnilo pozornost.

Žal, taki pač smo.

Prosim razne feministkinje, da mi ne utrujajo o izkoriščanju ženske golote inp. Še nobene nisem na silo “slekel”, še vse, ki so se ponudile ali sem jih prosil za sodelovanje za ta moj eko projekt, so s ponosom pozirale zavedajoč, da počnejo nekaj dobrega za vso našo skupnost…

Upam, da se bo to tole moje delo dotaknilo čimveč ljudi, da se zamislijo nad svojim početjem, da le tega tudi spremenijo, …. v korist vseh nas.

V kolikor vam je moj projekt všeč, simpatičen, … delite na svojih družbenih omrežjih moje objave iz bloga, Twitterja in Facebooka.
Ker projekt v celoti sam osebno financiram, se kakšnega naročila mojih uslug ne bi branil 🙂

Shopping Cart
Scroll to Top